Eladó munkáim

Ha léptél már be valódi nemezsátorba, biztosan belegondoltál, milyen lehet lakni benne. Nemez párnáim, takaróim megvásárlásával belophatod ezt a hangulatot az otthonodba, vagy berendezheted saját jurtádat. Egyedi, minőségi kézműves munkával ajándékozhatod meg magadat vagy szeretteidet.

A készlet folyamatosan változik.

Ha választottál, a részletekért keress meg e-mailben vagy facebookon.

Orgonás táska kb. 22 cm

28000 Ft.

Ez egy pici táska, amiben a legszükségesebbeket tarthatod magadnál. Alapja természetes barna gyapjú és egy nőies, de erőteljes minta, ami egy hagyományos motívum megvadításával jött létre. A középpontban egy gyöngyökbe foglalt üveglencse, a színét az alatta lévő gyapjú adja. Mágneskapoccsal záródik. A pánt hossza állítható, bőrrel bélelt, így nyáron is kényelmes viselet.

TÖBB KÉP

Virágos párna pár I.

Mintájukat a kalotaszegi varrottas minták és a klasszikus körkereszt motívum inspirálta, színeik pedig természetes gyapjúszínek, kis kékkel fűszerezve. Hátuljukon cipzárral záródnak, méretük laposan körülbelül 42 cm.

Áruk egyesével 14500 Ft, párban 28000 Ft.

 

Virágos párna pár II.

Mintájukat a kalotaszegi varrottas minták és a klasszikus körkereszt motívum inspirálta, színeik pedig természetes gyapjúszínek, kis kékkel fűszerezve. Hátuljukon cipzárral záródnak, méretük laposan körülbelül 42 cm.

Áruk egyesével 14500 Ft, párban 28000 Ft.

Orchideás táska kb. 23 cm

19000 Ft.

Az orchidea a szerelem, a szépség és a műveltség szimbóluma. Ha szereted az orchideákat, ez a te táskád. Fémszájjal záródik, pántja állítható és bélelt.

Erdei pintyes táska kb. 23 cm

19000 Ft.

Madarász társaságban biztos siker ez a táska. Fémszájjal záródik, pántja állítható.


Az oldalon látható munkák saját tervezésű alkotások, szerzői jogi védelem alá tartoznak!


KEZDŐLAP

Miért válaszd a nemezt?

GALÉRIA

Válogatás korábbi munkáimból

MAGAMRÓL

A nemez és én

BLOG

A nemez és ami mögötte van